INICIO   

 

AGENDA

Pincha aquí para mandar tu comunicado

CERRAR 

 

 

De: Biblioteca Pública de Carcaixent biblioteca@ayto-carcaixent.es  
25 de Marzo de 2008

Hola, Et recordem que demà acollirem a la Biblioteca a l'autora Esperança Camps, per parlar al voltant de la seua obra Quan la lluna escampa els morts, Premi de novel·la Ciutat d'Alzira.

Dimecres, 26 de març, a les 19,00 h.

QUAN LA LLUNA ESCAMPA ELS MORTS, D' ESPERANÇA CAMPS

La lluna és testimoni d'un tràgic accident de trànsit. Un osset de peluix blau estripat sobre l'asfalt acompanya les quatre víctimes mortals enmig d'un paisatge desolador. Mentrestant, en un dels barris més marginals de València, assistim a la desfilada d'unes altres víctimes, perdedors amb un destí comú sense eixida en un escenari que podria ser qualsevol dels forats que amaguen les grans ciutats. I, com molts, el Carlos i la Vanessa somien escapar del barri, dels problemes, dels orígens. És el mateix que diuen tots, però ells estan decidits a aconseguir-ho...

 

Esperança Camps (Ciutadella de Menorca, 1964) és redactora d'informatius a Canal 9. Llicenciada en ciències de la informació, ha treballat també al diari Menorca, a l'emissora Ràdio Popular de Menorca i a Ràdio 9. És autora de l'obra Ja t'ho diré: dos o tres rams de locura (2003) una biografia el mític grup de rock menorquí. Enllà de la mar és la seua primer novel·la, la qual ha estat distingida amb el XXV Premi Joanot Martorell. Amb Quan la lluna escampa els morts, va guanyar el Premi Ciutat d'Alzira l'any 2004. Eclipsi és la seua última novel·la.

   

No t'ho pots perdre!!!

--------------------------------------------------------------------------
Biblioteca Pública Municipal "Julián Ribera Tarragó"
Jaume I, 33
46740 Carcaixent
Tel. 962467243 Fax. 962433100
biblioteca@ayto-carcaixent.es
www.bibliotecaspublicas.es/carcaixent/ 

 

Pincha aquí para mandar tu comunicado

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2023 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54