INICIO   

 

AGENDA

Pincha aquí para mandar tu comunicado

CERRAR 

 

 
De: COMUNICACION comunicacion@ayto-carcaixent.es  May 20, 2008
CARCAIXENT OFERIX UN CORCERT DE MÚSICA PUNK

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent realitzarà el proper dissabte 24 de maig un concert de música punk amb l’actuació dels grups The Holybuttons, procedents de Tarrassa; de Junky Donkey i de Nollie to Glory, banda que compta amb un integrant de Carcaixent.

Este concert que es celebrarà a la Plaça de Miguel Hérnandez a partir de les 22:00 hores pretén oferir als joves de Carcaixent una alternativa d’oci nocturn amb una música diferent i alternativa com és la punk que compta amb un important número de seguidors per tot a arreu i també a Carcaixent després de l’experiència d’un concert que es va celebrar en les passades festes falleres.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent, Juan Manuel Ferrús considera que estes iniciatives pretenen “promocionar tot tipus d’estils musicals i donar entrada a esta música alternativa i que no té tanta repercusió en les programacions culturals i de joventut dels ajuntaments”.

A més Ferrús ha destacat que amb este concert també es pretén ajudar a la promoció del grup jove i on toca un guitarrista de Carcaixent.

The Holybuttons és un grup que procedix de Tarrassa i que ja ha realitzat diverses gires per tot arreu d’Espanya. El conjunt Junky Donkey aprofitarà este concert per tal de presentar el seu nou disc produït als Estats Units i Nollie to Glory és una banda jove, que ara inicia el seu camí i on toca un guitarrista de Carcaixent.

El concert s’iniciarà a partir a les 22:00 hores.

Carolina Borredà Benavent
Gabinet de Comunicació Municipal

Plaça Major, 1
46740 Carcaixent
Tel 96 245 76 33-Fax 96 243 38 89
E-Mail: comunicacion@ayto-carcaixent.es 

 

Pincha aquí para mandar tu comunicado

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2024 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54