INICIO   

 

AGENDA

Pincha aquí para mandar tu comunicado

CERRAR 

 

 
 • Pròxim divendres 17 d’agost 
  2ª Cercavila de “farolets” de meló d’Alger

  Vine a Les Barraques acompanyat del teu fanalet!!!

  Organitza: Associació de Veïns Sant Antoni – Les Barraques

  Més informació en: www.decarcaixent.com/aavv-lesbarraques 

  Informació detallada:

El pròxim divendres 17 d’agost, es celebrarà al barri de Les Barraques de Carcaixent, la 2ª Cercavila de “farolets” de meló, sent nosaltres els primers a organitzar una cercavila d’estes característiques i que enguany volem tornar a repetir per l’èxit obtingut en la primera edició

La cercavila tindrà com a eixida i final la plaça del reverend N’Enric Pelufo (el llimeral). Tot seguit recorrerem el barri acompanyats de la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Coscoll” de Carcaixent. En finalitzar, es servirà granissat de llima.

L’organització donarà un premi al fanalet més gran i original. També tots els participants rebran el seu premi de participació.

T'esperem a Les Barraques acompanyat del teu meló!!!

Divendres 17 d’agost de 2007

 • A les 21:00 h.- En el local de l’assoc. veïns (C/ Camí Font de la Parra, 01) Sopar de sobaquillo membres organització, convidats i premsa.
   
 • A les 22:00 h.- Eixida de la cercavila de “farolets” des de la plaça del reverend N’Enric Pelufo (el llimeral) seguint recorregut de la processó i acompanyats de la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Coscoll”.
   
 • En finalitzar.- En la plaça N’Enric Pelufo, l’organització repartirà granissat de llima entre tots els assistents. Després entrega de premis a tots els xiquets que han participat en la cercavila.
 

Pincha aquí para mandar tu comunicado

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2024 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54