INICIO   

 
 

AGENDA

Pincha aquí para mandar tu comunicado

CERRAR 

 

 

ACLARIMENT DATES CONCURS LOCAL DE PAELLES 2009 

En primer lloc demanar disculpes per tot l’embolic generat al voltant de la data del sorteig de les paelles. Tot començà per un error d’impremta en el llibre de festes i anit en la prova final de ral·li aprofitant que és un acte multitudinari per informar a la gent, volguérem fer un gracia i al remat hem fet un desgracia, en el sentit de que l’informació referent a la nota de rectificació de la data no fou clara en cap moment.

  • El dia del sorteig serà el DIMECRES 7 D’OCTUBRE A LES 19:00 HORES EN LA FEVE.

  • El dia de les paelles serà el DILLUNS 12 D’OCTUBRE, i començaran a fer-se les paelles  A LES 12:00 HORES  (NO a les 11h) en l’esplanada que hi ha darrere del C/ Basses de Boscà, (junt al bar Carpe Diem)

Si té qualsevol dubte més, consulte les bases i els cartells oficials del Concurs Local de Paelles, ja que tota l’informació que conté és la que valdrà. 

Al mateix temps, li recordem que si no ho ha fet ja, encara està a temps d’inscriure’s a les paelles en el mode tradicional (omplint el full que trobarà en diversos comerços de la ciutat i deurà entregar en la bústia de les associacions de veïns), així com per Internet, entrant en www.lesbarraques.com/paelles.htm. El termini finalitza demà dimarts 6 d’octubre a les 14:00 hores.  

Moltes gràcies per la seua atenció. Preguem la màxima difusió d’este missatge per tal d’evitar més mals entesos.  

La Comissió Organitzadora 2009

 

 

 

Pincha aquí para mandar tu comunicado

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2024 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54