MENU

Guía de actividades
Notas de prensa
Agenda
Guía de la Salud
Biblioteca
Antivirus
Noticias de Carcaixent
Convocatorias
Teléfonos de interés
Premios
Fotos de Carcaixent
Testimonios
Buscar familiares
Tablón de anuncios
¿Has perdido algo?

ESTUDIO RECICLART

Diseño webs

 

OPINIÓN

Articles d'opinió
Notícies que fan pensar
Selección de Blogs
Escribe a tu Ajuntamiento
Libros recomendados
Tu link favorito

MÁS ENLACES

NOTICIAS DEL MUNDO

GUIA TONER

TODO SOBRE JUEGOS

TODO SOBRE MOTOS

SOBRE VALENCIA

TRABAJO Y EMPLEO

Ofertas de Trabajo
¿ Buscas Trabajo ?

SERVICIOS

Oferta cartuchos y toners
Anuncios sobre el campo
VENTAS Inmuebles
COMPRAS Inmuebles
Anuncios Traspasos
Alquileres

ENSEÑANZA

Centres d'Ensenyament
Clases particulares
Lecciones de electrónica
Oposiciones magisterio
Cursos Informática

AULA MATEMATICAS

Derivadas
Más de derivadas
Ejercicios de selectividad

HEMEROTECA

Programa de festes 2009

Programa de festes 2008

Programa festes 2010
Paelles 2010
Exposición óleos Salom Ortiz

Programa de festes 2007

Festes 2006 Programació d'actes

Falles 2006 Carcaixent
Paelles 2010
Paelles 2009
Paellas 2006
Mercadillo Cogullada
Carcaixent nevat
Carcaixent Cultural
Historial de acontecimientos
MÁS NOTICIAS

VARIOS

Enlaces sobre Carcaixent
Contactar con amigos
Pasar la ITV
Medios informativos

IMATGES

Imatges del poble
Fotos  por José Teruel
Imatges per al record
Publireportaje
Histórico de mensajes

Página principal

 

 

NOTAS DE PRENSA AJUNTAMENT DE CARCAIXENT

VOLVER AL ÍNDICE DE NOTAS DE PRENSA

Els alcaldes de Carcaixent i Alzira es reuneixen

per abordar problemàtiques comunes dels dos

municipis

Paco Salom i Diego Gómez han tractat temes com la situació de la depuradora i aspectes pendents en matèria de comunicacions

 

08/09/2015

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom i Diego Gómez, alcalde d’Alzira, es varen reunir ahir, junt a altres membres dels seus equips de govern, a l’Ajuntament de Carcaixent per tractar problemàtiques que afecten als dos municipis. A la reunió van assistir, a banda dels dos alcaldes, Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics d’Alzira i els regidors d’Urbanisme, Serveis Municipals i Medi Ambient de l’Ajuntament de Carcaixent, Vicent Albelda, Ivan Martí i Paula Lozano, respectivament. L’objectiu de la reunió era establir pautes de coordinació entre els dos consistoris per poder aprofitar els recursos disponibles i consensuar línies de treball front a altres administracions.

Un dels temes principals de l’encontre era tractar la situació actual de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR), situada al terme de Carcaixent, i de la qual fan ús també les poblacions d’Alzira, Vilanova de Castelló i La Pobla Llarga, que es troba pràcticament en el límit de la seua usabilitat. Comentat el tema, s’ha acordat convocar els Ajuntaments afectats i l’òrgan gestor de l’EDAR per consensuar una línea d’actuació i plantejar-la a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, responsable de la gestió de la depuradora. La intenció de tots els municipis és valorar quines poden ser les accions a dur endavant per evitar que l’EDAR puga mantenir els nivells d’ús actuals i atendre la gestió de les aigües residuals provinents d’altres usuaris. D’aquesta manera, també es podria ampliar el seu radi d’actuació a altres municipis com Sant Joanet, el qual ja ha demanat fer ús de la depuradora però se li ha denegat la sol•licitud donada l’estat actual de la mateixa.

En la reunió també es va abordar el tema de les comunicacions que afecten a Carcaixent i Alzira i que estan pendents de solució. Els dos equips de govern han coincidit que s’ha de partir d’un plantejament comú de la problemàtica que hauria de ser abordada des d’una perspectiva comarcal. Tant Paco Salom com Diego Gómez s’han mostrat partidaris de que resoldre els accessos a les zones industrials és una qüestió prioritària. En el cas d’Alzira, la intenció és facilitar la connexió de l’AP7 amb la carretera d’Albalat mentre que per a Carcaixent caldria facilitar la connexió amb el sector nord. Per tant, és fonamental consensuar els esforços juntament amb la a Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per tal de que s’atenguen les necessitats de Carcaixent i Alzira i, per extensió, de tota la comarca. A més a més, també s’ha plantejat sol•licitar al Ministeri d’Agricultura de l’Estat Espanyol que duga a terme l’acord del tram de via verda Alzira – Benifairó aprovat com d’interès general i publicat al BOE.

Paco Salom ha remarcat la cordialitat en la que s’ha desenvolupat l’encontre i la importància de la coordinació entre Carcaixent i Alzira per poder aprofitar al màxim els recursos dels que podrien disposar. “Es fonamental que dos municipis com són Carcaixent i Alzira, tan pròxims i amb tantes coses en comú, disposen de línies de comunicació fluïdes per a coordinar esforços de treball que podrien beneficiar, no solament als veïns dels dos pobles, sinó de tota la comarca”.

 

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Plaça Major 1,
46740 Carcaixent (Valencia)
Telf. 962457633
comunicacio@ayto-carcaixent.es

Departament de Comunicació
Ajuntament d’Alzira
Sant Roc 6,
46600 Alzira (Valencia)
premsa@alzira.es 

 

 

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2000/2022 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54