INICIO   

CARCAIXENT- FESTES MAJORS I PATRONALS 2010

 

MENU

Guía de actividades
Notas de prensa
Agenda
Guía de la Salud
Biblioteca
Antivirus
Noticias de Carcaixent
Convocatorias
Teléfonos de interés
Premios
Fotos de Carcaixent
Testimonios
Buscar familiares
Tablón de anuncios
¿Has perdido algo?

ESTUDIO RECICLART

Diseño webs

 

OPINIÓN

Articles d'opinió
Notícies que fan pensar
Selección de Blogs
Escribe a tu Ajuntamiento
Libros recomendados
Tu link favorito

MÁS ENLACES

NOTICIAS DEL MUNDO

GUIA TONER

TODO SOBRE JUEGOS

TODO SOBRE MOTOS

SOBRE VALENCIA

TRABAJO Y EMPLEO

Ofertas de Trabajo
¿ Buscas Trabajo ?

SERVICIOS

Oferta cartuchos y toners
Anuncios sobre el campo
VENTAS Inmuebles
COMPRAS Inmuebles
Anuncios Traspasos
Alquileres

ENSEÑANZA

Centres d'Ensenyament
Clases particulares
Lecciones de electrónica
Oposiciones magisterio
Cursos Informática

AULA MATEMATICAS

Derivadas
Más de derivadas
Ejercicios de selectividad

HEMEROTECA

Programa de festes 2009

Programa de festes 2008

Programa festes 2010
Paelles 2010
Exposición óleos Salom Ortiz

Programa de festes 2007

Festes 2006 Programació d'actes

Falles 2006 Carcaixent
Paelles 2010
Paelles 2009
Paellas 2006
Mercadillo Cogullada
Carcaixent nevat
Carcaixent Cultural
Historial de acontecimientos
MÁS NOTICIAS

VARIOS

Enlaces sobre Carcaixent
Contactar con amigos
Pasar la ITV
Medios informativos

IMATGES

Imatges del poble
Fotos  por José Teruel
Imatges per al record
Publireportaje
Histórico de mensajes

Página principal

 

 

Fotos paelles 2010 | Bases concu

Bases del 50 Concurs Local de Paelles CARCAIXENT 2010

El dilluns 11 d’octubre 2010 celebrarem en Carcaixent l’edició més especial del Concurs Local de Paelles, el seu 50 aniversari. L’acte començarà a les 19:00 hores en les immediacions del Parc Navarro Daràs. Abans, de 17:00 a 19:00 h. al pati de l'Escoleta Infantil Municipal, tots els participants que obtinguen paella en el sorteig del dia 7 d’octubre podran arreplegar els ingredients i la beguda que facilita l’organització gràcies als patrocinadors de l’acte.

A partir de les 19:00h. els participants podran començar a fer la paella en els terrenys previstos per a tal (zona central prolongació del passeig). Les paelles es cuinaran a llenya que facilitarà l’organització (tot i que s'aconsella portar-ne de casa) i els participants hauran d’anar provist dels utensilis necessaris (caldero, ferros, plats, culleres…). Una vegada fetes les paelles, les mostraran al jurat qualificador (de 20:30 a 21:30 h.) per tal que les qualifiquen i atorguen els premis a les millors paelles de les diferents categories.

Hi ha tres categories: 3 premis per a paelles majors, 1 premi Paella Jove Ral·li i 1 premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis serà al voltant de les 22:30 a l’escenari ubicat en el Parc Navarro Daràs. Acte seguit, actuara l’Orquestra “La Pato Daniels”.

Bases del L Concurs Local de Paelles
CARCAIXENT 2010
 

1.- Es sortejaran 175 paelles, el dia 7 d’octubre a les 19:00 hores, al pavelló d’esports cobert.

2.- Les inscripcions es realitzaran en les “Associacions de Veïns”:

 • - Quatre Camins C/ Francesc Fogués, 71

 • - Les Barraques: C/ Font de la Parra, 01

 • - Santa Bàrbara: C/ Sta. Bàrbara, 12

 • - Muntanyeta: C/ Gandia, 85

 • - Cogullada: C/ Ternils, 25

 • - Perruqueria d’homes “Magalo”

 • - Drogueria Giner

 • - Diversos comerços de la ciutat.

3.- Els participants poden inscriure’s al concurs utilitzant una de les dos opcions :

 • - Com sempre, omplint l’imprès que facilita l’organització en paper i que després hauran d’entregar en els associacions de veïns abans del dia 6 d’octubre.
   

 • - Per Internet, entrant en la pàgina web del concurs (www.lesbarraques.com/paelles.htm ) i omplir el formulari d’inscripció. També podran fer-ho enviant-nos un correu electrònic amb les mateixes dades que el formulari a: federacio@lesbarraques.com. Per saber que està validada l’inscripció per Internet, enviarem un e-mail a l’adreça electrònica facilitada per els participants.

4.- Premi Jove Paella Ral·li. Els participants del ral·li humorístic hauran de fer constar el núm. de cotxe en l’inscripció si volen optar al nombrat premi. Més d’una papereta amb el núm. de cotxe serà anul·lada.

5.- Els sol·licitants hauran d’omplir els impresos d’inscripcions (bé siga en paper o per Internet), on hauran de figurar els noms de les persones sol·licitants, així com el seu DNI. Si algú dels components d’un grup figurara en més d’una inscripció, o realitzara una inscripció en paper i una altra per Internet, quedarien totes anul·lades menys una.

A efectes de control, la Comissió Organitzadora podrà en qualsevol moment, demanar la presentació dels documents d’identitat que figuren en l’imprés d’inscripció. El termini finalitza el dia 6 d’octubre a les 14:00 h.

6.- El sorteig serà públic. Haurà d’estar present una de les dos persones que encapçalen inscripció. Els agraciats hauran de presentar el seu DNI; si no ho feren, l’adjudicació es considera nul·la tornant-se a sortejar. L’absència es considera com a renúncia.

7.- Els agraciats rebran de la Comissió Organitzadora un VAL NUMERAT que haurà de presentar-se al retirar els ingredients. No s’entregaran les bosses d’ingredients sense el VAL i sense que deixen el DNI ORIGINAL de la persona inscrita el dia del sorteig (Se li serà retornat quant torne les taules i les cadires). El dia 11 d’octubre a la Guarderia Municipal, de 17:00 h. a 19:00 h. es podrà arreplegar la bossa d’ingredients. Més tard de les 19:00 hores no es donarà cap bossa d’ingredients. Cada bossa conté ingredients per a 8-10 racions de paella.

8.- Podran ajuntar-se dos o més paelles en un mateix calderó, per ser un grup nombrós, sempre i quant així ho indique als membres de l’Organització.

9.- Per cada paella corresponen 8 cadires i 1 taula (garantides fins esgotar existències). No retiraran cap taula ni cadira si no mostren el VAL. El DNI que hauran deixat al fer-los entrega de la bossa d’ingredients, se li serà retornat quan torne les taules i cadires que s’ha emportat i en bones condicions.

10.- Tots els participants hauran de mostrar la paella al Jurat Qualificador de 20:30 a 21:30 hores. El punt per ensenyar-la estarà ubicat al costat de la font del parc. En cas de no mostrar la paella a l’organització, tots els membres de la papereta d’inscripció no obtindran paella en el pròxim concurs.

11.- La paella es cuinarà a la vista del públic en la zona habilitada per a tal, i sense afegir altres ingredients que no siguen els que entregarà la Comissió Organitzadora (si volen optar a premi). Cada concursant haurà d’anar provist dels utensilis necessaris.

Les paelles es cuinaran en la zona central de la prolongació del passeig. El foc serà encés en el moment que trone la 1ª carcassa que assenyalarà el començament per a fer la paella (a partir de les 19:00 h.) i, al tronar la 2ª, els concursants les presentaran al jurat (a partir de les 20:30 h.); la tercera avisarà del final de l’acte. L’organització tindrà un control en l’hora fixada tant en l’inici de realitzar la paella com a l’hora de presentar-la.

12.- L’Organització entregarà premis a les millors paelles separades en 3 categories: 3 Premis a les paelles Majors, 1 Premi Jove Paella Ral·li i 1 Premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis es realitzarà a l’escenari ubicat al parc aproximadament a les 22:00 hores.

13.- Podran menjar-se les paelles en el parc Navarro Daràs, sense ocupar la zona central del parc ja que està destinada a l’orquestra que amenitzarà la nit a partir de les 22:30 hores aproximadament.

14.- La participació en aquest concurs suposa la total acceptació de les presents bases.

Pots inscriure’t per Internet entrant dins la web del concurs. Tens fins el 6 d’octubre.

 

Web del concurs de paelles: www.lesbarraques.com/paelles.htm

 

Formulari d’inscripció: www.lesbarraques.com/paelles-formu.htm 

 

La Comissió Organitzadora de 2010.

 

POLITICA DE PROTECCIÓN DE DATOS

 

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2000/2022 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54