INICIO   

CARCAIXENT- FESTES MAJORS I PATRONALS 2009

 

MENU

Guía de actividades
Notas de prensa
Agenda
Guía de la Salud
Biblioteca
Antivirus
Noticias de Carcaixent
Convocatorias
Teléfonos de interés
Premios
Fotos de Carcaixent
Testimonios
Buscar familiares
Tablón de anuncios
¿Has perdido algo?

ESTUDIO RECICLART

Diseño webs

 

OPINIÓN

Articles d'opinió
Notícies que fan pensar
Selección de Blogs
Escribe a tu Ajuntamiento
Libros recomendados
Tu link favorito

MÁS ENLACES

NOTICIAS DEL MUNDO

GUIA TONER

TODO SOBRE JUEGOS

TODO SOBRE MOTOS

SOBRE VALENCIA

TRABAJO Y EMPLEO

Ofertas de Trabajo
¿ Buscas Trabajo ?

SERVICIOS

Oferta cartuchos y toners
Anuncios sobre el campo
VENTAS Inmuebles
COMPRAS Inmuebles
Anuncios Traspasos
Alquileres

ENSEÑANZA

Centres d'Ensenyament
Clases particulares
Lecciones de electrónica
Oposiciones magisterio
Cursos Informática

AULA MATEMATICAS

Derivadas
Más de derivadas
Ejercicios de selectividad

HEMEROTECA

Programa de festes 2009

Programa de festes 2008

Programa festes 2010
Paelles 2010
Exposición óleos Salom Ortiz

Programa de festes 2007

Festes 2006 Programació d'actes

Falles 2006 Carcaixent
Paelles 2010
Paelles 2009
Paellas 2006
Mercadillo Cogullada
Carcaixent nevat
Carcaixent Cultural
Historial de acontecimientos
MÁS NOTICIAS

VARIOS

Enlaces sobre Carcaixent
Contactar con amigos
Pasar la ITV
Medios informativos

IMATGES

Imatges del poble
Fotos  por José Teruel
Imatges per al record
Publireportaje
Histórico de mensajes

Página principal

 

 

                                                                                       GUIA DE ACTIVIDADES »»»

Bases del XLIX Concurs Local de Paelles CARCAIXENT 2009

1.- Es sortejaran 175 paelles, el dia 7 d’octubre a les 19:00 hores, al Pavelló Munipal d’Esports (FEVE).

2.- Les inscripcions es realitzaran en les “Associacions de Veïns”:

 • Quatre Camins C/ Francesc Fogués, 71

 • Les Barraques: C/ Font de la Parra, 01

 • Santa Bàrbara: C/ Sta. Bàrbara, 12

 • Muntanyeta: C/ Gandia, 85

 • Cogullada: C/ Ternils, 25

 • Drogueria Giner

 • Diversos comerços de la ciutat.

3.- Per facilitar i fer còmode el procés d’inscripció, aquest any es podran inscriure’s al concurs de les següents formes:

 • Com sempre, omplint l’imprès que facilita l’organització en paper i que després hauran d’entregar en els associacions de veïns abans del dia 7.
   

 • Per Internet, entrant en la pàgina web del concurs (www.lesbarraques.com/paelles.htm ) i omplir el formulari d’inscripció. També podran fer-ho enviant-nos un correu electrònic amb les mateixes dades que el formulari a: info@lesbarraques.com. Per saber que està validada l’ inscripció per Internet, enviarem un e-mail a l’adreça electrònica facilitada per els participants.

4.- Aquest any s’inclou dins del concurs el Premi Especial Paella Ral•li. Els participants del ral•li humorístic hauran de fer constar el núm. de cotxe en l’ inscripció si volen optar a nombrat premi. Més d’una papereta amb el núm. de cotxe serà anul•lada.

5.- Els sol•licitants hauran d’omplir els impresos d’inscripcions (bé siga en paper o per Internet), on hauran de figurar els noms de les persones sol•licitants, així com el seu DNI. Si algú dels components d’un grup figurara en més d’una inscripció, o realitzara una inscripció en paper i una altra per Internet, quedarien totes anul•lades menys una. A efectes de control, la Comissió Organitzadora podrà en qualsevol moment, demanar la presentació dels documents d’identitat que figuren en l’imprés d’inscripció. El plaç finalitza el dia 6 d’octubre a les 14:00 h.

6.- El sorteig serà públic. Haurà d’estar present la persona que encapçale cada sol•licitud. Els agraciats hauran de presentar el seu DNI; si no ho feren, l’adjudicació es considera nul•la tornant-se a sortejar. L’absència es considera com a renúncia.

7.- Els agraciats rebran de la Comissió Organitzadora un VAL NUMERAT que haurà de presentar-se al retirar els ingredients. No s’entregaran les bosses d’ingredients sense el VAL i sense que deixen el DNI de la persona inscrita el dia del sorteig (Se li serà retornat quant torne les taules i les cadires). El dia 12 d’octubre a la Guarderia Municipal, de 09:00 h. a 12:00 h. es podrà arreplegar la bossa d’ingredients. Més tard de les 12:00 hores no es donarà cap bossa d’ingredients. Cada bossa conté ingredients per a 8-10 racions de paella.

8.- Podran ajuntar-se dos o més paelles en un mateix calderó per ser un grup nombrós sempre i quant així ho indique als membres de l’Organització.

9.- Per cada paella corresponen 8 cadires i 1 taula (garantides fins esgotar existències). No retiraran cap taula ni cadira si no mostren el VAL. El DNI que hauran deixat al fer-los entrega de la bossa d’ingredients, se li serà retornat quan torne les taules i cadires que s’ha emportat i en bones condicions.

10.- Tots els participants hauran de mostrar la paella al Jurat Qualificador. De 13:00 a 15:00 hores l’organització habilitarà dos files per agilitzar el pas de mostrar la paella. En cas de mostrar la paella a l’organització, tots els membres de la papereta d’inscripció no obtindran paella en el pròxim concurs.

11.- La paella es cuinarà a la vista del públic en la zona habilitada per a tal i sense afegir altres ingredients que no siguen els que entregarà la Comissió Organitzadora (si volen optar a premi). Cada concursant haurà d’anar provist dels utensilis necessaris. Les Paelles es cuinaran als terrenys de darrere del Parc. El foc serà encés en el moment que trone la 1ª carcassa que assenyalarà el començament per a fer la paella (a partir de les 12:00 h.) i, al tronar la 2ª, els concursants les presentaran al jurat (a partir de les 13:00 h.); la tercera avisarà del final de l’acte. L’organització tindrà un control en l’hora fixada tant en l’inici de realitzar la paella com a l’hora de presentar-la.

12.- L’Organització entregarà premis a les millors paelles separades en 3 categories: 3 Premis a les paelles Majors, 1 Premi Especial Paella Ral•li i 1 Premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis es realitzarà a l’escenari ubicat al parc aproximadament a les 15:00 hores.

13.- La participació en aquest concurs suposa la total acceptació de les presents bases.

 

POLITICA DE PROTECCIÓN DE DATOS

 

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2000/2022 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54