MENU

Guía de actividades
Notas de prensa
Agenda
Guía de la Salud
Biblioteca
Antivirus
Noticias de Carcaixent
Convocatorias
Teléfonos de interés
Premios
Fotos de Carcaixent
Testimonios
Buscar familiares
Tablón de anuncios
¿Has perdido algo?

ESTUDIO RECICLART

Diseño webs

 

OPINIÓN

Articles d'opinió
Notícies que fan pensar
Selección de Blogs
Escribe a tu Ajuntamiento
Libros recomendados
Tu link favorito

MÁS ENLACES

NOTICIAS DEL MUNDO

GUIA TONER

TODO SOBRE JUEGOS

TODO SOBRE MOTOS

SOBRE VALENCIA

TRABAJO Y EMPLEO

Ofertas de Trabajo
¿ Buscas Trabajo ?

SERVICIOS

Oferta cartuchos y toners
Anuncios sobre el campo
VENTAS Inmuebles
COMPRAS Inmuebles
Anuncios Traspasos
Alquileres

ENSEÑANZA

Centres d'Ensenyament
Clases particulares
Lecciones de electrónica
Oposiciones magisterio
Cursos Informática

AULA MATEMATICAS

Derivadas
Más de derivadas
Ejercicios de selectividad

HEMEROTECA

Programa de festes 2009

Programa de festes 2008

Programa festes 2010
Paelles 2010
Exposición óleos Salom Ortiz

Programa de festes 2007

Festes 2006 Programació d'actes

Falles 2006 Carcaixent
Paelles 2010
Paelles 2009
Paellas 2006
Mercadillo Cogullada
Carcaixent nevat
Carcaixent Cultural
Historial de acontecimientos
MÁS NOTICIAS

VARIOS

Enlaces sobre Carcaixent
Contactar con amigos
Pasar la ITV
Medios informativos

IMATGES

Imatges del poble
Fotos  por José Teruel
Imatges per al record
Publireportaje
Histórico de mensajes

Página principal

 

 

NOTAS DE PRENSA AJUNTAMENT DE CARCAIXENT

VOLVER AL ÍNDICE DE NOTAS DE PRENSA

L’alcalde de Carcaixent reivindica ampliar el nombre de serveis al Centre de Salut

El comissionat de Salut de la Ribera va visitar ahir l’Ajuntament de Carcaixent per valorar la prestació del servei sanitari a Carcaixent

01/12/2015

Ahir pel matí, l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom i la regidora de Benestar Social i Sanitat, Teresa Oliver, es van reunir amb el comissionat de Salut de la Ribera, Josep Sanfeliu, per valorar la situació actual de la prestació sanitària i la qualitat assistencial del Centre de Salut a Carcaixent. Sanfeliu, que va ser nomenat com a comissionat el passat 9 de novembre, és el representant de la Conselleria de Sanitat per a les poblacions del departament de Salut de la Ribera i la seua funció és valorar en quina situació es troba la prestació del servei sanitari a la comarca.

Tant Paco Salom com Teresa Oliver van aprofitar la visita del comissionat per traslladar-li diverses reivindicacions històriques del Centre de Salut i de les veïnes i veïns de Carcaixent en matèria de sanitat. Fonamentalment, van posar sobre la taula la opció doble d’ampliar o rehabilitar les instal•lacions actuals per poder oferir un major nombre de serveis a Carcaixent i evitar que els pacients s’hagen de desplaçar a Alzira o a altres poblacions per a rebre prestacions bàsiques. En concret, van plantejar la possibilitat de que s’oferira la pestació de serveis com geriatria, ginecologia o neurologia, a més de traslladar el servei de rehabilitació a les mateixes instal•lacions on estiguen les consultes mèdiques. En paraules de Paco Salom, l’actual edifici ja es va construir infradimensionat i que, entre altres, per exemple, “no té cap sentit que els pacients que tinguen que fer tractament de rehabilitació s’hagen de desplaçar a quasi un quilòmetre de distància”.

Conscients de que aquestes actuacions poden allargar-se en el temps, Paco Salom i Teresa Oliver li van translladar a Josep Sanfeliu una sèrie d’actuacions a realitzar de forma urgent en el Centre de Salut per millorar les instal•lacions i facilitar l’accessibilitat a les mateixes. En concret, van posar l’exemple de les portes del centre, les quals són massa pesades i dificulten l’accés al centre a les persones amb poca mobilitat,

Per altra banda també se li van mostrar al comissionat algunes suggerències per millorar la prestació del servei en l’Hospital en la Ribera. Així, van transmetre la demanda presentada per molts usuaris de millorar les condicions d’accessibilitat a l’Hospital en general, ja que les persones amb mobilitat reduïda troben molts problemes per poder desplaçar-se pel centre. Una de les queixes més esteses és la d’augmentar els llocs d’aparcament ja que darrerament els llocs de pagament són insuficients i es produeixen moltes aglomeracions, especialment els dies de pluja. “Aquesta situació és complica per a les persones amb poca mobilitat, ja que no poden vindre soles a l’Hospital perquè necessiten ajuda per poder accedir a diversos serveis i zones de l’hospital, com és el cas del parquing de la planta superior on no hi ha ascensor. De vegades, fins i tot s’han de quedar soles mentre l’acompanyant busca aparcament”, va explicar Paco Salom.

El comissionat es va mostrar receptiu a totes estes reivindicacions i es va comprometre a transmetre-ho als responsables, tant de l’hospital com de conselleria per poder donar una resposta el més prompte possible.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Plaça Major 1,
46740 Carcaixent (Valencia)
Telf. 962457633
comunicacio@ayto-carcaixent.es

 

 

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2024 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54