INICIO   

 

MENU

Guía de actividades
Notas de prensa
Agenda
Guía de la Salud
Biblioteca
Antivirus
Noticias de Carcaixent
Convocatorias
Teléfonos de interés
Premios
Fotos de Carcaixent
Testimonios
Buscar familiares
Tablón de anuncios
¿Has perdido algo?

ESTUDIO RECICLART

Diseño webs

 

OPINIÓN

Articles d'opinió
Notícies que fan pensar
Selección de Blogs
Escribe a tu Ajuntamiento
Libros recomendados
Tu link favorito

MÁS ENLACES

NOTICIAS DEL MUNDO

GUIA TONER

TODO SOBRE JUEGOS

TODO SOBRE MOTOS

SOBRE VALENCIA

TRABAJO Y EMPLEO

Ofertas de Trabajo
¿ Buscas Trabajo ?

SERVICIOS

Oferta cartuchos y toners
Anuncios sobre el campo
VENTAS Inmuebles
COMPRAS Inmuebles
Anuncios Traspasos
Alquileres

ENSEÑANZA

Centres d'Ensenyament
Clases particulares
Lecciones de electrónica
Oposiciones magisterio
Cursos Informática

AULA MATEMATICAS

Derivadas
Más de derivadas
Ejercicios de selectividad

HEMEROTECA

Programa de festes 2009

Programa de festes 2008

Programa festes 2010
Paelles 2010
Exposición óleos Salom Ortiz

Programa de festes 2007

Festes 2006 Programació d'actes

Falles 2006 Carcaixent
Paelles 2010
Paelles 2009
Paellas 2006
Mercadillo Cogullada
Carcaixent nevat
Carcaixent Cultural
Historial de acontecimientos
MÁS NOTICIAS

VARIOS

Enlaces sobre Carcaixent
Contactar con amigos
Pasar la ITV
Medios informativos

IMATGES

Imatges del poble
Fotos  por José Teruel
Imatges per al record
Publireportaje
Histórico de mensajes

Página principal

 

 

 

M.I. AJUNTAMENT DE CARCAIXENT
PLAÇA MAJOR, 1 - CODI POSTAL 46740
TELEFON: (96) 245 76 33- FAX: (96) 243.33.17

De: Carolina Borredà Benavent [mailto: comunicacion@ayto-carcaixent.es  ]
Enviado el: 5 de Octubre de 2010  Asunto: nota de premsa

DEPARTAMENTO DE INFORMACIÓN MUNICIPAL

Carcaixent entregarà el 9 d’octubre les Medalles de Plata de la Ciutat a Protecció Civil, el Club d’Atletisme i a Adrián Palomares

Carcaixent celebrarà el Dia de la Comunitat Valenciana amb el tradicional homenatge a Jaume I i l’entrega de la Medalla de Plata de la ciutat al col•lectiu de voluntaris de Protecció Civil de la localitat, al Club de Atletisme Carcaixent i al ciclista professional, Adrián Palomares.

L’acte s’iniciarà amb la Processó Cívica que partirà des de l’Ajuntament i en la que participa la corporació municipal i diferents entitats de la ciutat fins la Plaça d’Espanya on està situada l’estàtua dedicada al Rei Jaume I el Conqueridor on es farà entrega de la corona de llorer i el parlament institucional de l’alcaldessa, Lola Botella.

En acabar s’entregarà La Medalla d’Argent de la Ciutat al Mèrit Social a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil en reconeiximent als més de 25 anys que estos homes i dones porten al servei dels carcaixentins en moments d’emergència però també en moments de diversió ja que han col•laborat en moments festius com el Ral•li Humorístic, la Volta a peu, les falles, mascletades, calvalcades entre altres.

L’altre guardó, la Medalla d’Argent al Mèrit Esportiu, serà entregat al Club d’Atletisme Carcaixent que enguany ha complit 25 anys des de que un grup de joves practicants d’este esport el van fundar. Entre els mèrits més valorats per a que la corporació per unanimitat haja concedit la Medalla d’Argent al Mèrit Esportiu de la localitat figura el fet de que la Volta a Peu es celebre des de 1979 ininterrompudament fns l’actualitat. Algunes dades que demostren l’important treball d’esta associació en la organització de la volta és que en els 5 últims anys la participació mitjana dels atletes ha sigut de 621 cada any. Que en l’edició de l’any passat es va aconseguir la major participació de la seua història amb 891 corredors dels quals 152 eren da Carcaixent.

Un altres dels mèrits que ha fet que se’ls concedira este guardó és la col•laboració des de fa molts anys, amb l’ajuntament en la promoció de l’atletisme entre els xiquets en organització de diverses activitats i proves esportives destinades als participants de les escoles esportives municipals.

La tercera de les medalles s’entregarà al ciclista professional, Adrián Palomares. En este cas el consistori ha estimat que en ell concorren els suficients mèrits al llarg de la seua carrera esportiva professional com per a entregar-li este guardó.

Així entre els resultats esportius més importants cal destacar que en l’any 2008 va ser el guanyador de la Classificació General del la GP Internacional CTT “Correios de POrtual” o que en l’any 2007 va quedar segon de la general al Tour de Gran Bretanya i quint al Regio Tour a França. En l’any 2006 va ser el guanyador del Gran Premi de la Muntanya de la Volta Ciclita a la Comunitat Valenciana i l’any passat va aconseguir la 16 posició a una carrera tan important com és la Volta Ciclista a Catalunya.

Pel que fa a resultats en etapes cal dir que va aconseguir importants resultats a dos etapes de la Volta Ciclista a Espanya de l’any 2009 on va entrar entres els 20 primers de la classificació. També ha acoseguit victòries d’estapa a la Volta as Terras de Sant Maria da Feira, el Trofeu J. Agostinho, el Tour de Gran Bretanya, el GP Internacional CTT Correios de Portugal entre altres.

Una vegada finalitzat estos actes la corporació municipal inaugurarà les diferents exposicions que es podran vore durant totes estes dies de festes.

 

 

Protección de datos

Aviso Legal

© 2002/2024 decarcaixent.com

Joanot Martorell, 1 46740-Carcaixent

Tel.  629 74 21 54